Willkommen, bienvenue, welkom

U wilt uw publiek meenemen in de magie van uw theatervoorstelling. Theater in Tekst zorgt er met creatieve middelen voor dat het publiek juist naar uw voorstelling komt kijken. Met volle zalen als resultaat.

 

Theaters maar ook producenten hebben te maken met veel concurrentie.  Want er is voor het publiek veel te kiezen tussen de vele voorstellingen die in de theaters te zien zijn. Maar er is niet alleen wat te kiezen tussen de verschillende voorstellingen. Het publiek is mobiel dus gaat ook naar verschillende theaters.

Net als iedere voorstelling is ook iedere tekst uniek

 

Hoe zorg je ervoor dat het publiek juist naar jouw voorstelling of jouw theater gaat? Dit valt of staat bij een goede pr. De artiesten laten zich zien in de voorstelling. Theaters en theatermakers moeten zich in een eerder moment in de spotlights plaatsen zodat je je publiek bereikt. Maar hoe?

Theater in Tekst is een communicatiebureau met veel ervaring als het gaat om theater en teksten. Deze expertise zetten wij graag in voor iedereen die bezig is met de wondere wereld van het theater in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om producenten, theatermakers, promotiebureau’s of theaters. Voor iedere klant, bekijken wij wat de juiste strategie is. We werken niet met standaard teksten maar verrichten maatwerk. Want net als iedere voorstelling is ook iedere tekst uniek.